Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Σολομός Τεριγιάκι

Σολομός Τεριγιάκι 
 
Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
3 κουταλιές της σούπας Κέτσαπ χωρίς ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας από φακελάκι Κρεμμυδόσουπας σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας γλυκαντικό σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
Τρία φιλέτα Σολομού

Οδηγίες:

Αναμείξτε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα σόγιας, το κέτσαπ, την κρεμμυδόσουπα σε σκόνη και το γλυκαντικό, σε ένα διαφανές σακουλάκι.
Βάλτε τα φιλέτα σολομού στο σακουλάκι και στη συνέχεια αφήστε το να καθίσει για περίπου μια ώρα, για να μαριναριστεί.
Αφαιρέστε φιλέτα από τη σακούλα και τοποθετήστε τα στη σχάρα, για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Σερβίρετε με φρέσκα λαχανικά στον ατμό και κινόα ή καστανό ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου