Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Vain loppuun paistaminen yksi suosikkini resepti Suomi. Lihapullat Paista uunissa. Nauti siitä .
PAREMMAT LIHAPULLAT



Silloin tällöin saattaa vastaan tulla lihapullaohje, jossa yhtenä ainesosana on sipulikeitto. Tämä lihapullaresepti sisältää sen sijaan tuoretta sipulia ja ne tärkeimmät mausteet. Nämä paremmat lihapullat ovatkin saaneet tittelinsä siitä, että makua pyöristämään on käytetty kermaviiliä. Jokainen päättäköön itse kumpi on parempi – nämä vai mummon lihapullat. Makoisia ovat!

Lihapullia on helppo ja hauska tehdä, ja Herra Snellmanin lihapullaohjeella onnistut varmasti! Lisukkeeksi sopii esimerkiksi perunamuusi ja puolukkahillo, riippuen mistä tykkää. Hauskaa kokkailua!

Vaikeusaste: Helppo
Ainekset:
400 g paistijauheliha
1 prk kermaviiliä
1 dl korppujauhoja
1 kananmuna
1 sipuli
suolaa
mustapippuria
1 rkl voita paistamiseen
14 parasta arkireseptiämme ilmaisena e-kirjana

Ohje:

Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.Kuullota sipuli voissa. Sekoita ainekset.Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
Ps. Käytä yli jäävät lihapullat seuraavana päivänä vaikkapa lämpimiin lihapullaleipiin. Päälle runsaasti juustoa, nam.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου